Turre eduskuntaan

 

Mietin tässä sellaista asiaa kuin, että meillä alkaa olla eduskunnassa jo kaikkien vähemmistöjen ja pienten piirien edustajia, niin asiat alkavat siltä osin olla kunnossa. Mutta yhtään eläinkunnan edustajaa ei parlamentistä vielä löydy ja mielestäni tämä asia tulisi korjata jo seuraavissa vaaleissa.

Tuossa meidän naapurintädillä on oikein mukava ja kiltti koira, nimeltään Turre, ja mielestäni hän olisi oikein mallikas eläinten edustajaksi eduskuntaan, pitämään huolta eläinten eduista ja oikeuksista. Tässä olisi siis aivan loistava eläinkunnan yksilö, edustamaan pahassa alistusasemassa olevia eläimiä ja suojelemaan heitä ihmisten hyväksikäytöltä.

Jos joku epäilee, ettei naapurintädin Turre suoriutuisi parlamentaarisesta edustajan tehtävästään kunnolla, niin uskoisin, että kyllä Turre äkkiä oppii painamaan sitä oikeaa nappia ryhmäkurin mukaisesti ja vieläpä paljon pienemmällä makupalalla, kuin nykyiset edustajat. Osaahan Turre oikein mallikkaasti antaa tassuakin, vaikka ventovieraallekin.

Turre ei myöskään ajelisi taksilla yökausia kennelistä kenneliin, etsimässä itselleen vastakkaisen sukupuolen edustajia, vaan pysyisi kiltistä naapurintädin luona kaikki illat ja viikonloput.

Turre herättäisi myös varmaan mielenkiintoa ulkomailla asti, maailman ensimmäisenä parlamentaarisena eläinkunnan edustajana maailmassa. Edellinen eläinkunnan parlamentaarinen edustaja maapallolla, on varmaan ollut Caliculan senaattoriksi nimeämä hevonen ja siitä on jo niin pitkä aika, että jo viimein myös eläimillä tulisi olla edustaja eduskunnassa.

Eli olkaamme edistyksellisia ja äänestäkäämme Turre eduskuntaan, minun ääneni menee taatusti Turrelle.

Kun tätä asiaa alkaa miettimään hiukan pidemmälle, niin entäpä jos kaikki rivikansanedustajat valittaisiinkin näistä eläinkunnan edustajista? Eikö se tulisi veronmaksajille paljon halvemmaksi, kouluttaa näitä ryhmäkurilla toimivia oikean napin painajia näistä eläinkunnan edustajista? Nykyiset kansanedustajathan tulevat veronmaksajille, aivan valtavan kalliiksi, verrattuna näihin eläinkunnan edustajiin.

Ukkram09
Helsinki

Helsinkiläinen Taidemaalari joka kirjoittaa valtion erityistoiveesta yhteiskuntaa ja kansanterveyttä parantavia kommentteja ja blogeja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu