Markka Laitinen

Yksi kysymys lukijoille

Katselin tässä joku aika sitten dokumentteja kieltolain ajasta ja ne herättivät minussa useitakin kysymyksiä, mutta yksi kysymys jäi kaivamaan mieltäni ja ajattelin kysyä kaikilta lukijoilta asiaa. Kieltolain aikaan joillakin kansalaisilla ei ollut mitään muuta mahdollisuutta tulla toimeen kuin viinaa myymällä, tästä huolimatta näitä ihmisiä, naisiakin, vietiin vankilaan viinan myynnin takia.

Huvittavinta kaikessa on se, että samaan aikaan kun kansalaisilta oltiin kielletty viinan juominen ja myyminen, vietiin hallituksen iltakouluun näitä takavarikoituja väkijuomia, hallituksen vapaaseen käyttöön.

Joten kysymykseni kuuluukin, paljonko arvelette että nykyisin takavarikoiduista huumeista ja vastaavista, viedään eduskunnan ja hallituksen käyttöön? Kun näiden meidän edustajien juttuja kuuntelee ja päätöksiä tarkastelee, ei voi olla miettimättä asiaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Suomi luovuttaa takavarikoidut huumeet EU-komissiolle, koska EUforiaa on pidettävä yllä vaikka kemiallisesti.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Toi EUforia oli hyvä, mutta varmaan pitävät osan itsellään, ei noita niiden tekemiä päätöksiä ihan selvinpäin tehdä.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Minä olen kuullut luotettavista lähteistä että Suomi rikkoo eeuun vientikieltoa ja vie kaikki takavarikoidut huumeet ja myrkyt Venäjälle.

Tähän on yksinkertainen todistus:
suomalaisten miesten keskimääräinen elinikä on 77,5 vuotta
venäläisten miesten keski-ikä noin 40 vuotta.

Juha Hämäläinen

Eikö tuo ole toisin päin ? Suomalaiset hakee liuottimensa Venäjältä, koska Suomessa on alkoholipolitiikka, joka tukee turhanpäiväisienvirastojen loisijoita.....

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Minäkin haen kaiken konjakin Venäjältä. Mutta ne ovat ranskalaisia konjakkeja. Venäläisten omat litkut ja meidän myrkyt kelpaavat vain venäläisille:)

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #4

Sama se missä liuottimet on tehty liuotin se on edelleenkin ja mistä tiedät, ettei veli venäläinen kuseta sinua, kun tietävät mitä heistä ajattelet (Hämiö)

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

"paljonko arvelette että nykyisin takavarikoiduista huumeista ja vastaavista, viedään eduskunnan ja hallituksen käyttöön?"

Eduskunnassa saattaa olla joku rehellinen edustaja, joka voi kirjoittaa tapahtuneesta someen, joten olettaisin, että poliisit käyttävät itse takavarikoimansa viinan ja huumeet.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Mitä ihmettä, eduskunnassako olisi joku rehellinen edustaja? No eihän tää nyt voi pitää paikkaansa.

Marko Parkkola

Petteri Orpohan aikoinaan haasteli toimittelijoille, että jos yhdessä EU-maassa tuotetta myydään luvallisesti, sitä on voitava tuoda Suomeenkin. Minä lähetin heti Orpolle sähköpostia, että saanko tuota esim. Portugalista kannabista Suomeen. Hän ei vastannut, enkä uskaltanut lähteä kokeilemaankaan Orpon puheiden paikkaansa pitävyyttä.

Olisi ehkä pitänyt. Hyvään käyttöön se olisi joka tapauksessa mennyt.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Orpo varmaan tarkoitti, että kansanedustajat ja ministerit saavat tuoda mitä tahansa, mutta eihän tämä nyt tavallista kansalaista koske.

Väinö Hirvelä
Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Enpä olisi ihan varma tuosta asiasta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ei ku mä luulen, että niitä jaetaan äänestäjille, koska aina vaalien jälkeen alkaa hallituksen haukkuminen, vaikka siellä olisi mitkä puolueet.

Varmaan jossain pilvessä aina äänestetään, koska tuntuu, että älytön älämölö alkaa aina vaalien jälkeen. Kaikki se on lapsellista ja turhaa.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Ehkä tuo hallituksen haukkumien johtuu siitä, että vaalien jälkeen valtaosa edustajista kääntää takkinsa ja pettää ennen vaaleja antamansa lupaukset? Voihan se olla niinkin, että vaalikampanjan aikana ollaan suht selvin päin ja se repsahdus sattuu vasta vaalien jälkeen?

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Sen jälkeen, kun Karjalaiselle kävi niinkuin Karjalaiselle kävi, kaikki viinat on tuhottu. Ottivat siis opikseen.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Alkoholia voi tuhota niin monella lailla, että varmaan tarkoitit juomalla tuhoamista?

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

Minulla on kyllä sellainen epäilys, että kun virkamiehet suorittavat laittomiksi todettujen aineiden takavarikointia, takavarikoidut aineet päätyvät virkamiesportaan ylimmälle taholle. Tuollahan ne lakitekstitkin laaditaan - piilossa selkien takana.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Jaa a, eipä taida olla kovinkaan kaukaa haettua, tuli meinaan mieleen sellainen tapaus, kun eräs kaveri oli 90-luvulla hakemassa hasista asunnosta jota tarkkailtiin. Asunnosta lähdön jälkeen poliisi ratsasi kaverin ja vei häneltä ostokset pois.

Oikeudenkäynnissä kaveri oli ihmeissään kun hänen vaa-alla tarkistettu 10-gramman hasisklimppi olikin muuttunut 5-grammaksi hasista, ja kun kaveri kummasteli asiaa oikeudessa, surullisenkuuluisa syyttäjä Ritva Santavuori poistatti oikeudenkäynnin pöytäkirjoista tällaiset lauseet.

Toimituksen poiminnat