Markka Laitinen

Terroristivaltio suomi

Luinpa tänään tällaisen jutun.

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/110841-suomi...

ISIS on terroristijärjestö ja jokainen vapaaehtoisesti isiksen riveihin lähtenyt on terroristi. Kun me tarjoamme turvapaikan terroristille, olemme itsekin terroristeja. Nykyinen poliittinen eliittimme on vienyt maamme aivan uudelle tasolle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Mahtaakohan Päivi ( kuvassa vasemmala ) olla perillä niiden muiden maahan jo tulleiden terroristien sijainnista ? Jos on, niin Päivin yhteys korkeimpiin voimiin on erittäin hyvällä tolalla, koska Haaparannan kautta valuu koko ajan kaikenkarvaista sakkia, joiden henkilöllisyyttä ei kukaan muu tiedä.

No, Suomella on tähän tuntemattomien virtaan kyllä varaa, kun ei Suomessa mitään kuitenkaan tapahdu. Ja jos sitten jotain tapahtuisikin niin pidetään touhukas palaveri muiden maahantulleiden kanssa ja laitetaan sitten someen Suomen lipun kuva, jossa on vaikkapa sininen kyynel koristeena.

Kylllä se siitä.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Nykyinen poliittinen eliittimme on vienyt maamme aivan uudelle tasolle."

Tässä on syy miksi kritiikki halutaan vaimentaa vaikka epämääräisten sanavapauslakien voimalla.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Poliittinen eliittimme on tehnyt maanpetosrikoksia useita vuosikymmeniä, myynyt valtion tuottavia yrityksiä ja luonnonvaroja pilkkahinnoilla, ja nyt ovat vielä ajamassa maatamme sotaan venäjää vastaan, jotta eivät joutuisi itse vastuuseen rikoksistaan, kun talousjärjestelmä kaatuu.

Sitä kuka uskaltaa sanoa asioista totuuden ja saa jutuilleen lukijoita siinä määrissä kuin MV-lehti, niin poliittinen eliitti huolestuu ja alkaa pelkäämään tulevaisuutensa puolesta, jopa niin paljon että tehdään mitä tahansa jotta tällainen lehti saataisiin lopetettua.

Mutta että pitää ajaa valtiomme vielä terroristeja suojelevaksi rikollisvaltioksi, sitä en olisi ikinä uskonut kansalaisten antavan poliittisen eliitin tehdä.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Osuva rinnastus. Jos henkilö kirjoittaa, että "kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta tässä ajassa kaikki Euroopan terroristit ovat muslimeja", hän on niin vaarallinen rikollinen, että häntä vastaan on nostettava syyte. Jos henkilö menee terroristijärjestön palvelukseen, hänet toivotetaan tervetulleeksi takaisin, hänelle tarjotaan turvapaikka ja häntä pyritään auttamaan takaisin normaaliin elämään. Eipä ihme, että "Suomi on harvinainen muihin Euroopan maihin verrattuna, sillä väkilukuun suhteutettuna Suomesta on lähtenyt paljon ihmisiä Isikseen". Ja tuo lainausmerkeissä oleva lause oli suoraan Nergin suusta. Kaikesta päätellen hän ei edes ytittänyt tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä oman politiikkansa ja sen tulosten välille.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

No jos Suomeen tulee terroristeja niin silloin tietenkin palkataan lisää viranomaisia valvomaan, ettei kukaan puhu pahaa terroristeista.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Kumma juttu, mutta samat ilmiöt toistuvat.

-70 luvulla miekkareissa meuhkattiin päät punaisina ja banderollit lepattaen fasisteista, natseista, Imperialistikoirista ja kapitalistien hirmuteoista. Samaan hengenvetoon rauhanaate ja neuvostomyötäisyys kukoisti niin, että punaista näkyi joka paikassa. Suuri osa noista miekkareista olikin kommarien välilliseti masinoimia. Mitkähän voimat nyt ovat liikkeellä, koska on ihan selvä, että poliittisella toiminnalla on todennäköisesti myös päämäärä.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"poliittisella toiminnalla on todennäköisesti myös päämäärä."

Ainakin EU:lla on päämäärä ja myös pääomalla joka käyttää nykyistä uusliberalismia ja EU:ta hyödykseen, mutta kuinka tärkeä tässä päämäärässä on täyttää Eurooppa uudisasukkailla ja mikä heidän tehtävänsä tämän päämäärän saavuttamiseksi on? Aivan selkeästi tässä politiikassa on myös häviäjät ja suurin on työttömät nuoret joilla ei ole Euroopassa tulevaisuutta.

Juha Kuittinen

Isishän ei ole äärijärjestö toisin kuin Suomen vastarintaliike.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Aivan, muutaman kymmenen ihmisen kansallismielinen joukko on huomattavasti vaarallisempi, kuin kansainvälinen terroristijärjestö, joka on murhannut tuhansia ihmisiä. Heitä meidän tulee pelätä, eikä sitä että näitä terroristeja rahdataan omaan maahamme.

Juha Kuittinen

Näitähän voisi kouluttaa poliittisen eliitin suojaamistehtäviin.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Ideana katsontakulmasta riippuen joko erinomainen tai todella huono. Ensimmäisenähän nämä päästäisivät valtionjohdosta ilmat pihalle, jotta saisivat valtakunnan haltuun. Joten ne jotka toivovat valtionjohdolle jotain pahaa tapahtuvan, olisivat tietenkin iloisia. Mutta entäs sitten kun maatamme alettaisiin islamisoimaan kunnolla, ei taitaisi olla kovinkaan hyvä idea valtaväestön kannalta?

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Otetaan terroristeja maahan jotta saataisiin heidät pidätettyä ja otetaan valtavat vuosikymmeniä kestävät kulut veronmaksajien niskaan. Ehkä olisi järkevämpää jättää heidät ottamatta?

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Eihän velkaannuttamista voi jatkaa loputtomiin. Kyllä oli Hesa muuttunut kun kävin siellä äskettäin.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

#13

Jos tiedät maassamme olevan terroristeja niin kannattaa kertoa viranomaisille.
Muistathan että väärästä ilmiannosta voit kuitenkin saada juridisia seuraamuksia.

Täällä ei kannata hankkiutua verovaroja toiminnallaan syöväksi rikolliseksi joka ei selvästikään ole syntynyt maahamme rehellisin aikein.

Nyt jäi vähän sellainen kuva että sulla on kova yritys kuitenkin.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Mitä Tomi yrität kertoa, tarkentaisitko hieman?

Toimituksen poiminnat