Markka Laitinen

Pelastetaanko suomi vai ei?

Hyvät poliittiset puolueet ja niissä toimivat kansanedustajat ja ministerit. Te olette ne henkilöt jotka olette ajaneet maamme kestämättömään tilanteeseen ja teidän tehtävänne tulisi olla korjata tilanne. Eli teidän pitäisi nyt tehdä työnne maamme lisävelkaantumisen estämiseksi ja maamme talouden tasapainoon saattamiseksi. Joten näin kansalaisena ehdotan seuraavanlaista toimintaa.

Jokainen poliittinen puolue sitoutuu samantien vaalien jälkeen tekemään 12 miljardin säästöt, jotta valtiomme ei tarvitse enää velkaantua ja jotta valtion budjettiin jäisi hieman ylimääräistä valtion velan ja velan korkojen maksamiseen. Jokainen puolue tuo ennen vaaleja oman realistisen suunnitelmansa 12 miljardin säästöistä, jotta kansalaiset voisivat tehdä äänestyspäätöksensä niiden perusteella. Päätökset eivät saa olla mitään sellaisia joista ei loppupelissä kerrykään säästöjä, vaan säästöpäätösten pitää olla sellaisia jotka varmasti tuovat 12 miljardin säästöt!

Jos joistakin poliitikoista tai puolueista ei tähän ole, niin kerrottakoon se rehellisesti kansalaisille ja nostakoot nämä poliitikot ja puolueet kätensä pystyyn ja etsiköön muita hommia kuin valtion asioiden hoitaminen. Nyt maamme tarvitsee tekijöitä, eikä tyhjänpäiväisiä poliittisia pelejä pelaavia selittelijöitä. Maamme on saatava jaloilleen ja tehtävä on teidän hyvät poliitikot, näyttäkää osaatteko kantaa todellista vastuuta ja tehdä työnne asianmukaisesti? Nyt jos koskaan on tekojen aika!

Eli vielä kerran, jokainen puolue tekee 12 miljardin reaalisäästöehdotukset ennen vaaleja, jotka laitetaan toimeen samantien vaalien jälkeen. Ja kaikki puolueet sitoutuvat tähän ja jos vaalien jälkeen tulee tilanne etteivät valtaan päässeet puolueet aio tehdäkään luvattuja säästöjä, hallitus ja eduskunta hajoitetaan samantien ja pidetään uudet eduskuntavaalit! Nyt on aika näyttää minkälaatuisesta aineksesta puolueemme ja kansanedustajamme on tehty!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän TimoKalliokoski kuva
Timo Kalliokoski

When going gets tough, the tough get going! :)

Toimituksen poiminnat