Markka Laitinen

Perussuomalaisista erotetut?

Tämän viikon maanantaina YLE:n Mot ohjelma toi esille Perussuomalaisesta puolueesta erotettujen henkilöiden haastatteluja näin lähellä eduskuntavaaleja. Tätä toimintaa voidaan pitää vaalitaktisena vetona vanhojen puolueiden hyväksi! Mot otti esille myös Facebook ryhmän -Perussuomalaisista erotetut- ja mainitsi ryhmässä olevan jäseniä nelisensataa.

Uteliaisuudesta menin itsekin käymään tällä Facebook ryhmän sivustolla, koska minua Perussuomalaisen puolueen jäsenenä kiinnosti ryhmän jäsenet. Yllätyksekseni huomasin ryhmässä olevan Perussuomalaisen puolueen jäseniä, jopa eduskuntavaaliehdokkaita, nimiä sen tarkemmin mainitsematta, mutta asian voi jokainen tarkastaa itse menemällä ryhmän sivuille ja katsomalla kohdasta jäsenet!

YLE:n julkisella rahalla pyöritettävä Mot-ohjelma ei siis ole kovin laadukasta tutkivaa journalismia, vaan pikemminkin erittäin tarkoitushakuista propagandaa! Luulisi että YLE:n yli puolen miljardin vuosittaisella budjetilla joka jaetaan julkisista varoista, pystyisi parempaan journalistiseen tasoon, joka tosiasioiden valossa katsoen näyttää todella surkealta!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (88 kommenttia)

Reijo Tossavainen

Perussuomalaiset puolueesta on erotettu 7 henkilöä. Siis kaiken kaikkiaan... Se on pieni määrä, kun vertaa siihen jäsenkunnan ja äänestäjien kokonaismäärään.

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen

Ed. Tossavainen kertoi kerran antaneensa omaan blogiinsa bännin kahdelle tai kolmelle, vaikka todellinen määrä paljastui pian kymmenkertaiseksi. Tästä onkin pääteltävissä, että erotettuja on oikeasti 70.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Tokihan sinulla jotain näyttöä tuosta erotettujen määrästä ja olisiko mahdollista saada näyttö julkiseksi tälle palstalle?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #22

Markku Laitinen, huomasitko, että puolueen palkkalistoilla oleva järjestösihteeri Joukamo Kortesalmi on ollut varsin ahkera palstalla, nyt varmaankin tullut jo kielto ylempää.
Miehen on annettu olla palstalla jakamassa hengenvaloaan, joten sensuuria ei ole ollut.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #42

En ole Aimo Remes huomannut Joukamo Kortesalmen palstalle kirjoittamista, vaikka seuraan palstaa päivittäin. En myöskään tunne kaveria muuutenkaan!

Minä kirjoitan omia mielipiteitäni omalla kuvallani, en kirjoita kenenkään käskystä, enkä myöskään ole kirjoittamatta kenenkään käskystä. Taiteilijana pidän ilmaisuvapauden ehdottomasti itselläni!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #47

Ehkäpä on käynyt itse siivoamassa kommenttinsa, mutta alussa oli kyllä varsin ahkera kirjoittelija viikonloppuöisin.

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen

Samaa mieltä Salmisen kanssa, en yksinkertaisesti usko. Ilmeisesti todella moni erottaminen on pyritty tekemään jotenkin sisäsiististi ilman, että tarvitsee tehdä julkista ilmoitusta erottamisesta.

Oletan myös, että Tossavainen on bannannut täällä Puheenvuorossa tavallisia kansalaisia enemmänkin kuin tuon pari-kolmekymmentä.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #29

Eivät nämä erottamiset toki ole mitään uskonasioita ja siksi pyysinkin Salmiselta näyttöä erotettujen määrästä ja kuten näemme minkäänlaisia todisteita hän ei ole kyennyt esittämään esittämänsä luvun taakse!

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen Vastaus kommenttiin #32

Jos perusräyhäämiseltäsi ehtisit lukea muiden kommentteja, huomaisit, että tein vain ed. Tossavaisen aikaisempiin lukujen esittämisiin perustuvan päätelmän. Eikä ed. Tossavainenkaan ole esittänyt mitään todisteita omalle luvulleen, mutta jostain syystä et hänen suuntaansa räksytä.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #34

Yritän mielestäni keskustella asianmukaisesti esille ottamastani aiheesta, vaikka jotkut esittävätkin väitteitä joita eivät voi todistaa ja yrittävät näillä todistamattomilla väitteillä sekoittaa asialllisen keskustelun! Samalla tavalla he yrittävät esittää asiallisen keskusteluni räyhäämiseksi ja sekoittaa näin keskustelua edelleen!

Kummallako luulet olevan enemmän tietoa Perussuomalaisesta puolueesta erotetuista, sinulla vai Tossavaisella? Minä luulen että Tossavaisella on enemmän tietoa asioista!

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #39

Pidätkö Tossavaista auktoriteettina sinuun verrattuna?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #37

Markku Laitinen, ei kenelläkään puoluehallituksen ulkopuolisilla ole mitään tietoa erotettujen ja eronneiden määrästä, mutta riittävästi kuten Rolsissa hevosvoimia.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #45

Aimo Remes, minulla ei ole mitään syytä olettaa ettei tossavaisen mainitsema luku olisi todellinen!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #50

Minulla on taas syytä olettaa sinun saavan puolueelta korvausta taiteestasi, niin maalarina kuin keskustelijanakin.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #72

Olettamuksesi on väärä, en saa korvausta puolueelta taiteestani enkä keskusteluistani tällä tai millään muillakaan palstoilla. Olisin esittänyt sinulle Aimo yhden kysymyksen, mistä sait päähäsi että minulle maksettaisiin taiteestani tai keskustelustani puolueen taholta?

Minä olen vapaa taiteilija, enkä kirjoita tai edes tee taidettani kenenkään palkkaamana, enkä myöskään ole tekemättä tai kirjoittamatta kenenkään palkkaamana. Toki kuitenkin sillä varauksella että teen tilausteoksia, kuten muotokuvia jokseenkin harvakseen. Tosin näistäkin olen viime vuosina kieltäytynyt, koska kirjoitan kirjaa ja teen mielelläni aina yhden työn kerrallaan alusta loppuun!

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen Vastaus kommenttiin #45

Olitko sinä Aimo yksi noista Tossavaisen seitsemästä?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #56

Todennäköisesti, Tossavainen ei tiedä päätöksistä sen enmpää kuin kukaan muukaan hallituksen ulkopuolinen ja tuskin kaikki hallituksen jäsenetkään.

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Minusta ohjelman anti perustui tosiasioihin. Oli mielenkiintoinen ja valaiseva.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Ohjelma oli kaukana tosiasioista. Minä olen tullut puolueeseen automaattisesti heti Smp:n loputtua ja minulla ei ole koskaan ollut tuollaisia vaikeuksia, kuin ohjelmaan haalituilla puolueesta erotetuilla tuntuu olevan.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Teuvo Valkonen:
"Minusta ohjelman anti perustui tosiasioihin."

Joillekin tosiasiat ovat aivan liian kovia paloja purtavaksi, eivätkä silmät aukene vaikka tosiasiat lyödään silmien eteen todisteiden kanssa! Oman maailmankuvansa menettämisen pelko on valtava!

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

No mitä ne puolueen jäsenet tekevät sillä sivulla? Joku syy niillä pitää olla jos ne siellä viihtyy.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Uskoisin että he ovat sivulla uteliaisuudesta, haluavat tietää mitä siellä puhutaan. Tarkemmalla tarkastelulla voisin väittää että sivuilla on myös henkilöitä jotka eivät ikinä ole kuuluneetkaan Perussuomalaiseen puolueeseen!

Näihin Facebookin ryhmiinhän voi liittyä kuka tahansa ja oikea tutkiva journalismi olisi tuonut tämän asian esille. Nyt YLE:n Mot ohjelma antoi ymmärtää että kaikki sivuilla olevat noin neljäsataa henkilöä olisivat erotettuja Perussuomalaisesta puolueesta. Hienoa että Reijo tossavainen toi julki tosiasian, erotettuja onkin vain seitsemän!

Joten YLE:n Mot ohjelma oli tarkoituksenhakuista propagandaa parhaimmillaan tai pahimmillaan!

Esa Niemi

YLE vaalien alla

Vs.

YLE viimeksi vaalien alla

"Yle on siirtänyt vaalirahoittajana tunnetusta liikemiehestä Arto Merisalosta kertovan Vaalirahoittaja-dokumentin esittämistä.

Alun perin dokumentti piti esittää Ylen ykkösellä 28. huhtikuuta kello 21.30.

Dokumentin tekijä, toimittaja Arvo Tuominen kertoo Facebookissa, että esitys on siirretty eurovaalien jälkeiseen aikaan.

Vaalirahoittaja kertoo Merisalon ajasta vankilassa, jossa hän istuu muun muassa talousrikoksista saamaansa rangaistusta. Dokumentin tuottajan Erkka Lyytisen mukaan se sisältää muun muassa kohtauksen, jossa Merisalo katselee itsenäisyyspäivänä televisiosta linnan juhlia ja luettelee samalla, kuinka paljon rahaa hän on antanut joillekin juhlaan osallistuville poliitikoille."

http://www.hs.fi/kulttuuri/a1396492008741

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Miten erilailla julkisella rahalla pyöritetty YLE kohteleekaan puolueita, vaikka sen kuuluisi toimia demokraattisesti ja tasapuolisesti?! YLE:n toiminta muistuttaa meitä neuvostoliiton aikojen propagandasta, ei rehellisestä tutkivasta journalismista!

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ei savua ilman tulta kuitenkaan. Eihän ne neljä olleet mitään tekaistuja henkilöitä. Ja kun on seurannut persumielisiä netissä niin aika paljon on ollut maskulinismin hehkutusta ja asennetta että naisilla ei ole niin väliä ja että nuoret naispoliitikot ovat vapaata riistaa ajojahteihin ainakin jos ovat vasemmalta. Tietysti se sitten houkuttelee käyttäytymään epäsolidaarisesti omissa ympyröissäkin naisia kohtaan kuten sille ensimmäiselle haastatetulle oli käynyt siis joutunut kampituksen ja vähättelyn uhriksi oman puolueväen taholta. Minusta tuo oli ohjelman painavin anti.
Se sitten yhdistettynä kivikovaa Niinistöön joka oli kuorrutettu kaikkilla konservatiivisen vallan nimenomaan vanhan vallan symboileilla. Liituraitapuku, iso skraga, vanhanaikainen kakkulointi ja kampaus, ylihuoliteltu, istuu nojatuolissa on ilmeetön ja tiukka ja autoritäärinen ja täysin vailla inhimmillisiä ilmeitä ja tunteita. (mistään noista ei ole koskaan voinut Soinia syyttää)
Ei muuten ole mitään syytä persuilla enää puhua vanhoista puolueista. Jonkun uuden ja raikkaan maineen lunastamisen aika oli ja meni.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #14

Aina on olemassa katkeria ja pettyneitä ihmisiä, kun asiat eivät mene niin kuin itse haluaa. Mielestäni sinun Sini Lappalainen olisi syytä tutustua Perussuomalaisten naisehdokkaisiin, sieltä löytyy erittäin mielenkiintoisia ja hyviä ihmisiä. Tavallisia suomalaisia kovaa työtä tekeviä naisia eri aloilta!

Täytyyy myös muistaa että me Perussuomalaiset olemme suomen valtion ja kansalaisten asialla, me haluamme muuttaa tätä maata demokraattisen oikeusvaltion suuntaan!

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #16

Onhan täällä Puheenvuorossakin Anita Koivu joka on ihan ihmisääninen. Mutta yksi pääsky ei kesää tee tai miten se meni.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #25

Kuten sanoin, sinun kannattaisi tutustua Perussuomalaisten naisehdokkaisiin, sieltä löytyy todella asiallisia ja osaavia eduskuntavaaliehdokkaita!

Samoin Perussuomalaiset puolueena ovat suomen valtion ja suomen kansalaisten asialla! Tokihan meistä jo jokainen alkaa ymmärtämään mihin tilaan valtiomme on ajettu vanhojen valtapuolueiden taholta ja kun valtiomme on lähes selvitystilassa, on täysin selvää että ne voimat jotka valtion ovat tähän jamaan ajaneet, eivät pysty tilannetta korjaamaan!

Nyt tarvitaan uudet henkilöt uusilla ideoilla ja tavoilla nostamaan maamme tästä suosta!

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #27

Olen aikaisemminkin välillä kommentoinut persuissa melko usein vilahtavaa mieskeskeisyyttä ja silloinkin saanut tuon kehoituksen tutustua persunaisiin. Höh mitä se auttaa jos on pari ok persunaista jos miehet puolueessa on avoimesti pelkän äijäilyn kannalla naisten kustannuksella??
Slunga muuten sanoi että puolue onkin juuri äijäpuolue. Perheet halutaan jakaa kahteen keskeltä. Persut ja sitten naiset joille persut näyttää jatkuvasti esim sanavalinnoilla että teidän arvot ja tunteen joutaa roskiin,

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #28

En tietenkään kiistä Perussuomalaisten mieskeskeisyyttä, omassakin paikallisyhdistyksessä pääosa jäsenistä on miehiä. On meillä naisiakin jäseninä ja ainakin omasta mielestäni he ovat erittäin asiallisia ja osaavia kovissa töissä olevia hyviä suomalaisia ihmisiä. Toivoisin heitä olevan toki enemmänkin paikallisyhdistyksessämme ja puolueessamme, ja uskon heitä aikaa myöten tulevankin enemmän, kun kansalaisilla aukeaa silmät maan tilanteesta!

Perussuomalaiset ovat kuitenkin suomen valtion ja kansalaisten asialla, me olemme niitä puolueita jotka haluavat muuttaa maatamme demokraattisen oikeusvaltion suuntaan, muunmuassa perustamalla Perustuslakituomioistuimen maahamme, joka on yksi demokraattisen oikeusvaltion tunnusmerkki!

Samoin puolueessamme on nykyisistä valtapuolueista tai istuvista kansanedustajista eniten kannatusta suorien kansanäänestyksien järjestämiseksi!

http://marjukkakaakkola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1...

Joten kyllä kansalaisten tulisi tarkkaan juuri nyt miettiä ketkä oikeasti ovat suomen valtion ja sen kansan puolella ja ketkä haluavat uudistaa oikeasti maatamme demokraattisen oikeusvaltion suuntaan! Juhlapuheita kuullaan kaikilta, mutta ne ketkä oikeasti ovat ajamassa edistystä maahamme, ovat juuri Perussuomalaiset!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #31

Minä en taas olisi halunnut puoluehallituksen tapaan uudistaa puoluetta, olisin ollut erittäin tyytyväinen, kun puoluehallitus olisi toiminut puolueen sääntöjen 16 §:n määräysten mukaan.

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen Vastaus kommenttiin #27

Oliko se tutkimusten mukaan noin 6% suomalaista naisista, joka edes voisi kuvitella äänestävänsä Perussuomalaisia. Olenkin sanonut, että onneksi meillä Suomessa on fiksut naiset!

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #30

Olisin mielelläni nähnyt tuon tutkimuksen ja tokihan sinulla Jorma Härkönen on laittaa linkki tutkimukseen näin nettiaikana!?

Minä uskon että naisten määrä Perussuomalaisten äänestäjissä kasvaa koko ajan, sitä mukaa kun kansalaisilla silmät aukeavat maamme tilanteesta. Tokihan jokainen tietää ettei maamme nouse tästä suosta niiden voimien avulla jotka sen suohon ovat ajaneet. Nyt tarvitaan aivan uudet henkilöt uusine ideoineen, nostamaan maamme tästä suosta johon vanhat valtapuolueet ovat meidät ajaneet!

Ei yritystäkään joka on ajettu selvitystilaan, pääse johtamaan ne jotka sen selvitystilaan ajoivat. Samoin pitäisi nyt tehdä valtiollemme, pudottaa vaaleissa pois vanhat valtapuolueet ja antaa uusien voimien nostaa maamme taas kukoistukseen! Vanhat valtapuolueet eivät pysty kuin ajamaan maamme entistä syvemmälle suohon!

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #33

Soinin blogista 30.12.2014 Nyt kantti katsotaan

Miehistä Perussuomalaisia kannattaa 20 prosenttia ja naisista 6 prosenttia. Se kertoo paljon ja jotakin selittääkin.

http://timosoini.fi/2014/12/

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen Vastaus kommenttiin #35

Kyllä blogisti tämänkin jollain tavalla saa käännettyä tavallisten epäiltyjen eli muiden puolueiden, Ylen, Hesarin ja Demlan syyksi.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #38

Kyllä maamme tilanne, eli se että olemme valtiona lähes selvitystilassa, on muiden puolueiden aiheuttama kuin Perussuomalaisen puolueen. Joten siinä asiassa asiaa ei tarvitse kääntää mihinkään!

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #35

Kiitos Seija Nylynd, olet ensimmäinen joka linkittää joitain todisteita juttujensa tueksi! Ja kuten totesin itsekin, on meissä Perussuomalaisissa vielä vähän naisia miehiin verrattuna, mutta uskon ja toivon tilanteen paranevan sitä mukaa kun tieto maamme todellisesta tilanteesta tulee esille!

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen Vastaus kommenttiin #33
Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #40

YLE:n propagandatoimiston lukuihin en paljonkaan luottaisi, ne ovat pikemminkin kansalaisten ohjaamista kuin oikeita tutkittuja lukuja!

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #46

Soini sen sijaan näyttää luottavan koska julkaisi bloginsa samana päivänä kuin Yle gallupinsa.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #51

Liekö tuo sitten sattuma vai onko blogikirjoitus tehty YLE:n gallupin takia, sitä minun on vaikea sanoa!

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #55

Aivan sattumalta samat luvut kuin Ylen gallupissa?:

Perussuomalaisten ongelmana on ollut tavoittaa naisäänestäjiä. Joulukuun mittauksessa vain kuusi prosenttia naisista äänestäisi perussuomalaisia.

Jyrkkää kannatuksen laskua selittää kuitenkin vielä enemmän miesten pako. Kesällä joka neljäs mies äänesti perussuomalaisia, nyt enää joka viides.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #58

Samaan aikaan epävarmojen äänestäjien joukko kasvaa koko ajan ja minä uskon että heistä valtaosa tulee äänestämään Perussuomalaisia. Ei kansalaisilla ole paljon muuta varteenotettavaa vaihtoehtoa jos he aikovat jättää lapsilleen perinnöksi demokraattisen oikeusvaltion!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #14

Naispoliitikko unohti tosin mainita ettei suostunut maksamaan puolueveroa paikallisyhdistykselle, vaan maksoi naisjärjestölle ja tästähän yhdistyksen jäsenet eivät pitäneet. Kysymys ei ollut sukupuolesta.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Kokeile joskus ilman huutomerkkejä! Tekee asiallisemman vaikutelman!

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Sinunko esimerkin mukaan? ;-D

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Yhden puolueen mustamaalaamiskamppanjaan on käytetty yllättävän paljon veroeuroja ja maksettuja trolleja. Täysin uusi ilmiö näin selkeästi kohdistettuna!

En yhtään ihmettelisi mikäli mustamaalaamisen kohteena olevaan puolueeseen olisi ujutettu muutamia maksettuja riidankylväjiäkin. Sellaisillehan pitääkin ilman muuta antaa kenkää välittömästi etteivät myrkyttele ilmapiiriä enempää..

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Timo Taurus, näyttää vahvasti, että olet oikeassa, ainakin kaksi on puolue palkannut jopa töihinsä, nimittäin työmies Putkonen ja järjestösihteeri Kortesalmi, sisältähän se hajoittaminen onnistuukin parhaiten, mutta kun siitä vielä puolue maksaa, niin se ihmetyttääkin eniten.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Perussuomalaisten suojelu kaikelta kritiikiltä ei ole Yle-veronmaksajien vähintään neljän viidesosan intressissä.

Kaikkia poliittisia suuntauksia pitää voida kritisoida, muuten Yle latistuu pannukakuksi. Se on totta että Ylen näyteikkunassa, uutis- ja ajankohtaistoimituksessa, kaihdetaan erityisesti kokoomuksen kritisointia, vaikka sitäkin löytyy kosolti Ylestä – varsinkin sen näyteikkunan ulkopuolelta.

Jos iso poliittinen puolue ei kestä peiliin katsomista, se ei ole peilin vika. Ohjelmassa ei kuitenkaan esitetty mitään paikkansapitämätöntä tai väärää tietoa. Se, että jokikisen ohjelman pitäisi olla "tasapuolinen", on järjetön vaatimus, jolla vain latistettaisiin ennestäänkin poliittisesti korrektia ohjelmistoa.

Koko ohjelmiston tasapuolisuus sen sijaan on tärkeää.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Toki kaikkia poliittisia puolueita tulee voida tarkastella myös kriittisesti, mutta se täytyy tehdä asianmukaisesti ja rehellisesti, ja tähän ei YLE mielestäni kyennyt. Samoin liian lähellä vaaleja tehtynä, YLE:n teko oli törkeää propagandaa, varsinkin kun Vaalirahoittaja ohjelmaa siirrettiin EU-vaalien takia!

Käyttäjän janimakela kuva
Jani Mäkelä

Joku hölmö oli liittänyt minutkin jäseneksi ao. ryhmään aikanaan samalla kun liitti koko joukon muitakin perussuomalaisia. Erosin ryhmästä ja potkaisin tyypin kavereista.

Moni ei ehkä vain ole huomannut kuuluvansa ryhmään .. näitä sattuu, jos ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja ymmärrä kuinka se toimii.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Näin se menee ja YLE voisikin paneutua seuraavaksi tähän aiheeseen, samalla kun oikaisee etteivät kaikki ryhmässä mukana olevat ole erotettuja Perussuomalaisesta puolueesta!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kortesalmi oli kuitenkin näinhölmö tässäkin, nyt tosin näyttää viisastuneen, lainaili ja levitteli omia lehtijuttujaan palstalla,luotetuin järjestösihteeri puolueessa.

Käyttäjän RiittaKlemettiLilja kuva
Riitta Klemetti Lilja

Fb-ryhmissähän on se kyselytoiminto. Eikö joku tuossa Perussuomalaisista erotetut -ryhmässä olevista voisi laittaa kyselyn pystyyn siitä erotettujen määrästä siellä ryhmän sisällä? Siellä jäsenet sitten klikkaisivat oikeata vaihtoehtoa. Vaikkei sillä saisi selville 100% oikeaa tulosta koska eihän välttämättä kaikki erotetut ole siinä ryhmässä, niin osviittaa kuitenkin. Vaihtoehtoja:

1. Minut on erotettu puolueesta
2. Olen itse eronnut puolueesta
3. Olen edelleen jäsen PS-puolueessa
4. En ole koskaan ollut PS-jäsen
5. Muunlainen historiikki

Sitten kun jättää vielä kommentoinnin avoimeksi niin kertovat itse lisää.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Kuten Jani Mäkelä toteaa omassa kommmentissaan, hänetkin oli laitettu ryhmään mukaan häneltä kysymättä ja etteivät kaikki välttämättä tiedä edes kuuluvansa ryhmään. Ja jos et tiedä kuuluvasi ryhmään, miten osaisitkaan erota siitä tai kertoa ryhmän sivuilla jotakin?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kortesalmi kyllä tiesi ja osallistuikin innokkaasti varsinkin viikonloppuisi ja öiseen aikaan, mikän lie inspiroinut.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Voiko ulkopuolisia liittää ryhmiin noin vaan ilman heidän suostumustaan? Ei kai. Mäkelän pitänyt itse painaa jotain liity-nappia.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #96

En tiedä niin tarkkaan Facebookin toimintoja, mutta luotan kyllä tässä tapauksessa Mäkelän itsensä kertomaan ryhmäänliittämiseen. Kertoihan hän eronneensa ryhmästä heti kun oli huomannut siellä olevan ja poistaneensa kavereistaan sen kuka hänet ryhmään oli liittänyt.

Mitja Päivinen

Onko sillä mitään väliä, onko joku erotettu vaiko eronnut? Meillä Mäntsälässä ei annettu muuta vaihtoehtoa kuin erota, tai katsoa kun yksi narsisti ja hyväveli-puoluejohto pelaavat yhtä. Meitä lähti siltä seisomalta 10, jotka omasi jäsenkirjat. Voit ihan hyvin lisätä nämä siihen seitsemään. Sanamuodolla ei ole mitään väliä, eikä tarvitse sitä jatkuvasti jankata.

Meistä lähtijöistä ei yksikään ollut vallanhimoinen. Ne jotka jäivät, eivät muuta tahtoneetkaan kuin valtaa. Vai miltä kuulostaa hallitus jota ei saada kaatumaan, jonka kokoonpano on seuraava: Itse pääjehu, hänen miehensä, hänen äitinsä, äitinsä kaveri, ympäripuhuttu puheenjohtaja ja kaksi "rivijäsentä". Tämä hallitus jatkoi vuodesta toiseen ja aivan uskomattomilla "jäsenanomukset hävinnyt" keinoilla saatiin syyskokouksissa äänestysvaltaista porukkaa ulos hallitusäänestyksistä.

Puoluejohdon lääke oli seuraava: Kaadetaan hallits (jota pyydettiin jo vuoden verran) ja pistetään uusi hallitus jossa on tämän pääjehun kaksi naapuria ja puheenjohtajan poika! Tämäkö on persulaista demokratiaa? Mulle riitti ja onneksi lähdin. Avautu silmät tuosta idioottiuskonnosta.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

On vaikea sanoa Mäntsälän tilanteesta mitään, koska en ole kuullutkaan aikaisemmin asiasta ja on harmittavaa että porukka riitelee ja lähtee pois. Oma paikallisyhdistykseni -Länsi helsingin perussuomalaiset- toimii hyvin ja on helsingin alueen suurin paikallisyhdistys. Tottakai sielläkin on pieniä erimielisyyksiä, olemmehan kaikki vain ihmisiä, mutta niistä keskustellaan avoimesti ja asiat selvitetään aikuisten ihmisten kanssa keskenään ja niistä päästään yhteisymmärrykseen!

Kun puolueella ja yhdistyksellä on selvät säännöt ja niitä noudatetaan, on toiminta selvää ja peli rehellistä!

Mitja Päivinen

Me yritettiin selvittää noita riitoja, mutta ei siihen mikään auttanut. Tarkennan että lähti 4 valtuutettua, 4 varavaltuutettua ja 2 rivijäsentä.

Me perustettiin oma kotiseutuyhdistys ja tämän jälkeen politiikka on ruvennut sujumaan. Pystytään vihdoinkin keskittymään siihen mihin ollaan saatu kuntalaisten mandaatti. Niin persut kuin "me eronneetkin".

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #90

Ikäviähän tuollaiset riidat ovat, varsinkin jos aikuiset ihmiset eivät kykene niitä selvittämään. Hienoa kuitenkin jos olette saaneet asiat järjestymään omalta kohdaltanne, perustamalla oma kotiseutuyhdistys!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Niin varmaan toimii, valittiinhan Kuusinenkin puoluevaltuustoon, vaikka jäsenmaksut olivat maksamatta ja niin näyttivät olleen kansanedustaja Kivelältäkin nauhanväristä päätellen.
Piirinpuheenjohtajan vaihdos taisi parantaa hiukkasen Helsingin tilannetta.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #95

Vaikea on sanoa Helsingin piirin tilanteesta mitään, minulla ei ole minkäänlaista asemaa siellä. Otin esille paikallisyhdistyksemme tilanteen.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Nyt pitää suositella, "kun puolueella ja yhdistyksellä on selvät säännöt ja NIITÄ NOUDATETAAN".
Selvät kirjoitetut ja rekisteröidyt säännöt on olemassa, mutta onko niitä noudatettu onkin jo toinen asia.
Markku Laitinen, mehän alammekin olla samaa mieltä, kiitos siitä.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #100

Aimo Remes, olemme aikaisemminkin keskustelleet asiasta ja olen pyytänyt sinua tuomaan selvästi julki kuka, missä ja miten sääntöjä ei ole noudatettu? Näitä selvityksiä en sinulta kuitenkaan ole saanut, sen sijaan olet selitellyt joitain ympäripyöreitä väitteitä, joista kyseiset seikat eivät käy ilmi!

Joten olisiko mahdollista että selvittäisit nyt kuka, miten ja missä ei ole noudattanut sääntöjä? Ja selvittäisit myös säännöt joita ei ole noudatettu!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #103

Parahin Markku,onko sinulle vaikeaa lukea puolueen sääntöjen 16 §:lä todella ajatuksen kanssa ja senjälkeen todeta onko puoluehallitus toiminut sääntöjen mukaan?

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #104

Juuri näin toimit viimeksikin kun asiaa sinulta suoraan kysyin. Sen sijaan että olisit itse ottanut tuon mainitsemasi pykälän esille ja kertonut mitä se sisältää sekä kuka, missä ja miten on sitä rikkonut, niin yritätkin sälyttää koko asian minulle. Minun pitäisi tutkia mitä pykälä pitää sisällään ja etsiä sille vielä rikkojakin ja paikka tai tilanne missä sitä rikottiin.

Sinä olet Aimo se joka väittää pykäliä rikotun ja on mielestäni aika erikoista ettet kykene selvästi tuomaan esille kuka, missä ja koska ja mitä pykälää on rikkonut?!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #105

Kiitos Markku pyynnöstäsi,riittääkö tämäkään ?
Perussuomalaiset Rp:n säännöt:
16 § VAALEIHIN OSALLISTUMINEN.
Ehdokkaat eduskuntavaaleissa valitaan kussakin vaalipiirissä jäsenäänestyksen perusteella.
Puoluehallituksen on valvottava, että jäsenäänestys suoritetaan säännösten ja päätösten mukaisesti.
Jos rikkomista tapahtuu,PUOLUEHALLITUKSEN ON TEHTÄVÄ KORJAUSPÄÄTÖKSET,joita kaikkien on noudatettava.
Piiriyhdistyksen kokous voi puoluehallituksen suostumuksella poiketa jäsenäänestyksen tuloksesta.
Jos vaalipiirissä on useampia piiriyhdistyksiä, eivätkä ne ole voineet ennakolta sopia ehdokkaita asetettaessa, päättää puoluehallitus miten kansanedustajaehdokkaiden asettamisesta piiriyhdistysten kesken on meneteltävä.
Ehdokkaat Euroopan parlamentin edustajienvaaleissa valitaan valtakunnallisen jäsenäänestyksen perusteella, jonka suorittamisesta vastaa puoluetoimisto.
Puoluehallituksen on valvottava jäsenäänestyksen suorittamista ja puututtava asiaan, mikäli rikkomista tapahtuu ja tehtävä korjauspäätökset.
Olen ollut näitä sääntöjä hyväksymässä, joten katson oikeudekseni vaatia myös sääntöjen noudattamista.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #106

Tuo mitä laitoit esille, on mitä ilmeisemmin jo aikaisemmin mainitsemasi 16§? Muttet vieläkään kertonut kuka, missä ja miten on rikkonut esille laittamaasi pykälää? Tämä tieto olisi hyvin olennainen tieto, jotta asiaan voisi edes jotenkin ottaa kantaa!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #107

Suoritettiinko euroehdokkaista jäsenvaali?
Järjestettiinkö piirijärjestöissä kansanedustajaehdokkaisen valinnasta säännönmukainen esivaali ?
Toivon vastaustasi.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #109

Aimo, asianmukaiseen keskusteluun ei kuulu vastata kysymyksiin kysymyksillä. Olen monta kertaa esittänyt sinulle samat kysymykset, jos sääntöjä on rikottu, niin kuka, missä ja miten? Vastausta selviin kysymyksiin et ole kyennyt antamaan, joten minun on hyvin vaikea ottaa kantaa väitteisiisi!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #110

Kiitos Markku,olet siis perunakellarissa yhdessä puoluejohdon kanssa.
"Hovisyöttiässappea kiukuttaa, sana rohkea, oikea tieto". (Horatius)
Puoluehallituksen jäsenet Timo Soinin johdolla eivät ole noudattaneet puolueen sääntöjä jolloin on tapahtunut sääntöjen rikkominen, jään odottelemaan kunnianloukkaushaastetta hyvillä mielin.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #112

Miten, missä ja milloin Soini on rikkonut oman puolueensa sääntöjä?

Keskustelumme alkaa olla jo hyvin hupaisaa, esität useita kertoja samoja väitteitä, muttet pysty yksilöimään tekoja!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #114

Markku, pyydän nöyrimmästi anteeksi, etten voi laajentaa ymmärrystäsi.
Pääasia, että tulet toimeen itsesi kanssa kuten minäkin.
Mielipiteesi ovat todella omiasi.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #116

Aimo toki saat anteeksi. Mutta edelleen ihmettelen asiaa, koska jos minä esitän jonkun toimineen lakien tai sääntöjen vastaisesti, tottakai pystyn kertomaan kuka, missä ja miten on toiminut.

Ja tottakai mielipiteeni ovat ihan omiani ja pystyn tulemaan toimeen itseni kanssa. Kuten olen kertonut, minä kirjoitan omia mielipiteitäni, en kenenkään käskystä, enkä myöskään ole kirjoittamatta kenenkään käskystä. Pidän taiteilijanvapauteni ihan itselläni, ei ole aikomustakaan luopua siitä kenenkään hyväksi tai käskystä!

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Taidan käydä eroamassa ryhmästä, jos vielä siellä olen.
Ovat tainneet erottaa jo :)

Kiitos Markku ajatuksesta.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Toki kannattaa erota ryhmästä, jos ei ole erotettu Perussuomalaisesta puolueesta.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Mielestäni olen sinne joskus kuulunut, ja vain jutteluiden vuoks, mutten ollu enään.
Ilmeisesti pistivät suorasanaisuuden vuoks pois.

Erotettu Perussuomalaisista erotettujen joukosta :D

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #113

Pitäisikö Facebookkiin tehdä uusi ryhmä -Erotetut Perussuomalaisista erotettujen ryhmä-? Ottaisiko YLE:n propagandatoimisto ryhmän esille seuraavassa Mot-ohjelmassa?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #115

Perusta hyvämies ryhmä ja maalaa joku kivi puolueelle välillä.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #117

Minä en ole liittynyt eikä minua ole liitetty ryhmään -Perussuomalaisista erotetut- joten minä en voi kyseistä ryhmää perustaa. Mitä taas tulee kivien maalaamiseen puolueelle, niin jos puolue sellaisen haluaa tilata minulta, tottakai myös teen sellaisen. Maalaan minä muotokuvia ja kaupunkimaisemiakin tilauksesta, niin miksen kiviäkin!

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari Vastaus kommenttiin #115
Käyttäjän ReimaKultalahti kuva
Reima Kultalahti

Tuossapa esimerkki joukamon kommentoinnista perussuomalaisista erotetut ryhmästä,ryhmässä kun keskustellaan politiikasta muutenkin kuin pelkästään perussuomalaisista ja ryhmään kuuluu paljon myös puolueessa olevia jotka kiinnostuneet mitä puolueesta kentällä puhutaan ja mitä puolueen sisälla tapahtuu, puolueen tapahtumista kun ei jäsenille tiedoteta, ja paras keino saada tietoa puolueen sisäisistä asioista onkin iltapäivälehdet ja seiska

tässä siis pätkä keskustelusta joka oli ryhmässä, en halua mustamaalata ketään jotenpistin neutraalin pätkän kun muuten yksittäisistä pätkistä saa helposti väärän kuvan koko keskustelua seuraamatta. keskustelu löytyy siis ryhmästä.

Joukamo Kortesalmi Ei ole. Puolestani YLEN voisi lakkauttaa.
En tykkääkään · Vastaa · 1 · 27. marraskuuta 2015 kello 9:34
Reima Kultalahti
Reima Kultalahti kerrankin samaamieltä joukamon kanssa, tuossa asiassa tosin saattaa olla suurin osa kansasta samaa mieltä,.
Tykkää · Vastaa · 27. marraskuuta 2015 kello 10:35

Käyttäjän ReimaKultalahti kuva
Reima Kultalahti

katselimpas vanhaa kommentti ketjua, markku laitinen ei nähtävästi osaa laskea eikä lukea erotettujen nimiä kun löytyy yksitellen ryhmästä, samoin erotettujen joten totuuden etsivä löytää, propagandaa jakava ei koskaan, erotettuja lienee yli 70 ja siihen lisäksi ulossavustettut, lisäksi eronneita valtuustoista löytyy n200 kun erotetut lasketaan siihen mukaan, soini tuhoaa puolueensa, mutta tarkoituskinhan oli kerätä puolueen rahat säätiöön ja sitten hajoittaa puolue ja jakaa rahat pienen joukon kesken, se tuntuu toimivan puolueen kannatushan on n 7% luokkaa ja korjauskerroin nostaa sitä kun kyseessä on suuri puolue eli todellisuus voikin olla vaikka sama 5% joka oli jytkyn lähdettäessä, jytky on sulanut. Tämän pidemmälle ei päässyt pelkällä retoRiikalla, ja provoSoinilla.

Reima Kultalahti
Järjestösihteeri: Suomidemokraatit ja mediavastaava suomidemokraatit savo-karjala

Käyttäjän ReimaKultalahti kuva
Reima Kultalahti

katselimpas vanhaa kommentti ketjua, markku laitinen ei nähtävästi osaa laskea eikä lukea erotettujen nimiä kun löytyy yksitellen ryhmästä, samoin erotettujen joten totuuden etsivä löytää, propagandaa jakava ei koskaan, erotettuja lienee yli 70 ja siihen lisäksi ulossavustettut, lisäksi eronneita valtuustoista löytyy n200 kun erotetut lasketaan siihen mukaan, soini tuhoaa puolueensa, mutta tarkoituskinhan oli kerätä puolueen rahat säätiöön ja sitten hajoittaa puolue ja jakaa rahat pienen joukon kesken, se tuntuu toimivan puolueen kannatushan on n 7% luokkaa ja korjauskerroin nostaa sitä kun kyseessä on suuri puolue eli todellisuus voikin olla vaikka sama 5% joka oli jytkyn lähdettäessä, jytky on sulanut. Tämän pidemmälle ei päässyt pelkällä retoRiikalla, ja provoSoinilla.

Reima Kultalahti
Järjestösihteeri: Suomidemokraatit ja mediavastaava suomidemokraatit savo-karjala

Toimituksen poiminnat