Markka Laitinen

DDR suomi näyttää taas kyntensä

Huomasin eilen taas miten suomi poikkeaa paljon puhutuista yhteisistä pohjoismaisista käytännöistä, eikä salli tietoturvallisia puhelinliittymiä kansalaisilleen!

http://www.digitoday.fi/bisnes/2014/07/10/salatut-silent-phone--liittyma...

Osaisiko joku kertoa voisiko tähän olla jokin muukin syy, kuin valtiomme virkamiesten sairaalloinen halu vakoilla kansalaisiaan totalitarisesti? Kertoohan tämä selvästi minkälaisessa maassa me asumme ja ihmetyttää miksi me kansalaiset alistumme tällaiseen!? Onko meidät turrutettu jo masennus-, mieliala- ja rauhoittavilla lääkkeillä, siten ettemme osaa vaatia samoja oikeuksia kuin länsimaiden kansalaisilla, joihin kuvittelemme kuuluvamme, on?

Miksi tietosuojavaltuutettu tai mikään muu instanssi ei puutu valtion totalitariseen kansalaisten valvontaan, joka rikkoo ihmis- ja perusoikeuksia?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Niin sanotut länsimaat ovat menneet kansalaisten vakoilussa paljon pidemmälle jo toistakymmentä vuotta sitten kuin mihin DDR pystyi. DDR:n ongelma ei ollut itse vakoilu vaan se, että se teki sen niin kömpelösti. Länsimaat stalkkaavat kansalaisiaan paljon hienovaraisemmin ja tehokkaammin.

Jos problematiikka kiinnostaa, niin tästä olisi teidän hyvä aloittaa. Seuraavaksi luet Nietzchen Moraalin alkuperästä ja huomaat kuinka tarkkailemalla on luotu yksilölle yliminä modernisaation myötä tai siis se on korvannut ruumiilliseen kidutukseen perustuvat rangaistukset.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Panoptikon

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Nykytekniikka tarjoaa mahdollisuudet totalitariseen valvontaan ja vaikka me kuuluisimme EU:hun, natoon tai mihin tahansa liittoutumaan tai sopisimme vaikka minkälaiset ihmis- ja perusoikeussopimukset, ei näistä mistään ole apua kansalaisille, mikäli viranomaisemme eivät noudata näitä solmittuja sopimuksia ja anna kansalaisille niiden tuomia vapauksia ja oikeuksia!

Joka päivä hävettää entistä enemmän olla suomalainen ja olen myös huomannut että vastaavasti ajattelevien määrä lisääntyy jatkuvasti! Varsinkin kun kyseisen kaltaisia uutisia näkee ja ihmetyttää tosiaankin, että eivätkö viranomaisemme huomaa suuntausta, ovatko he niin etääntyneet kansalaisistaan ja niin totalitarisen valvontavaltansa lumoissa?

Samaan aikaan kun totalitarinen valvonta 24/7 on tullut todeksi, koskevat lait yhä enemmän vain tavallista kansalaista, eivät poliittista-, virkamies- tai taloudellista eliittiä. Yhä enemmän lakeja myös tulkitaan aivan mielivaltaisesti ja niitä säädetään vain edellämainittujen ryhmien turvaksi!

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Lait säädetään juuri sen takia etteivät ihmiset intoudu kansannousuun MISSÄÄN eu- maassa.Ehkäisevä rangaistus ,etukäteen poistetut oikeudet es.perheet hyvänä esimerkkinä,ovat osa valvontaa jolla pyritään estämään ilman poliisivoimin tai muun "voimallisen järjestyksen pidon"tarve.

Mahdollisimman paljon sääntöjä,kieltoja,direktiivejä,pelottelua,uhkailua jne.jotta ihmiset eivät äidy kuvittelemaan olevansa oman elämänsä herroja.Kansalaisen kasvatus järjestelmään(vastaamaan sen tarpeisiin,EI ihmisten)aloitetaan jo ennen syntymää valvonta komission haaraliikkeissä es.neuvolat,esikoulut,koulut jne.

Siihen jos ei sopeudu ,lääkkeet löytyy pakkokeinoin.Hajoita ja hallitse,vie se mikä on ihmiselle tärkeintä ja häpäise,leimaa,syrjäytä.Koneisto hoitelee.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #5

Paljonpa poliittisen eliittimme täytyy pelätä kansalaisiaan, kun eivät salli heille edes muissa pohjoismaissa sallittuja vapaan yhteydenpidon välineitä!

Hannu Tanskanen

Entisessä neukkulassa oli sentään selkeä laki:

Kaikki jota ei ole erikseen sallittu, on kiellettyä.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Näin se alkaa olla meilläkin!

Pirjo Jokinen

Täällä sen kuitenkin tekee oikeisto.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #18

Näkisin että oikeisto-vasemmisto jaottelu on aika vanhanaikaista ja näköalatonta tänä päivänä. Meillä vastuussa on ilman muuta valtapuolueet, joihin kuuluu niin vasemmistoa kuin oikeistoakin!

Jukka Mäkinen

Listasta puuttuvat lähes kaikki muslimimaat ja Suomi. Ilmeisesti Suomessa on niin paljon mahdollisia äärimuslimiterroristeja että on päätetty pidättää tällaiset salausmahdollisuudet koko kansalta. Näin toimii totalitaristinen yhteiskunta.
Jo vaep, ilimannii tuota Ilimannii pärjättäes.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Kansalaisten on hyvä tiedostaa, että elämme täydellisessä totalitariassa, valtion kaunopuheista huolimatta! Siksi teinkin kirjoitukseni julkiseksi!

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Kaikessa elektroniikassa jossa vain signaali vipeltää, voidaan kaapata ulkoa käsin.

Pilvipalveluistakin voidaan kaapata tiedot miten halutaan, ei tarvita siis enää edes piuhoja.

Kyberillä kaikki on vapaata riistaa.

Elostelijat ja vapaamatkustajat eivät tietenkään käsitä missä mennään, ennen kuin kansa ottaa sen mikä sille kuuluu.

Romanialaiset hoitivat kansan lyttäämisen ja demokratiavajeen näin:
http://www.youtube.com/results?search_query=Ipotez...!

Kansa ei enää kysele sitten kun on mitta täysi, silloin niillä on valmis käsikirjoitus...

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Mietityttää vain koska suomen kansalaisilla on mitta täysi ja alkaa valtion ja virkamiesten kurinpalautus? Alkaahan tämä valtion kyttääminen olla jo todella sairasta, edes puheluja ei saa tehdä valtiolta salassa, vaikka perustuslaki edellyttää yksityisen viestintäsalaisuuden!

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Kyllä se suomalaisella jää yleensä vaikuttaminen tuonne bensa-aseman nurkkapöytään tai "neuvoa antavan" ääreen...

Jossain muualla ne pistää porukalla tiet poikki ja tehtaat kiinni

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #13

Aivan, on tullut kuva että suomalaiset, ovat alistettua paskakansaa!

Ketään tietenkään en halua loukata, mutta ikävä kyllä, se kuva alkaa tulla!

Toimituksen poiminnat