Markka Laitinen

Pitkäaikaisen vainon kohteena!

Olen aikaisemminkin ottanut esille, miten olen joutunut lähes kahdeksan vuoden vainoamisen kohteeksi eräällä nettipalstalla. Siis todellakin muutamaa viikkoa vaille kahdeksan vuotta on tätä vainoamista kestänyt. Olen vuosien saatossa poistattanut satoja viestejä tältä palstalta ja ilmoittanut joka kerta asiasta myös poliisille palstan kautta. Siitä huolimatta tämä vainoaminen vain jatkuu!

Joitakin vuosia sitten aloin saada myös puhelimeeni näitä häirikkösoittoja, ainakin kolmesta eri tuntemattomasta numerosta. Nyt juuri äsken sain taas tällaisen soiton ja siellä ensin haukuttiin minua nimeltä ja sen jälkeen alettiin uhkailemaan lapsiani!

Soitin hätäkeskukseen ja kysyin mitä tehdä tällaisessa tilanteessa? Hätäkeskuksesta sanottiin ettei asialle voida tehdä mitään, eikä tuntemattomasta numerosta soittavaa pysty kuulemma selvittämään. Sanottiin vain että jos joku epämääräinen henkilö tulee kotiovelleni tai kotipiiriini, voin silloin soittaa poliisit paikalle. 

Kysyin uudestaan että eivätkö he todella pysty selvittämään soittajaa ja hätäkeskuksesta sanottiin etteivät he todellakaan pysty selvittämään soittajaa! Siis nykyaikana ja nykytekniikalla ei muka pystytä selvittämään soittajaa, väittää hätäkeskuksen päivystäjä! Mitä luulette lukijat, puhuuko hätäkeskuksen päivystäjä omiaan?

Olen aikaisemminkin ottanut esille myös joutuneeni viranomaisten ja poliisin vainon kohteeksi ja uskoisin että tätä minun ja lasteni uhkailemista ei haluta selvittää ja siihen puuttua ja siksi hätäkeskuksen päivystäjä antoi minulle tällaiset tiedot! Mutta silloin kun kyseessä ovat minun lasteni uhkailemiset, ei asia ole enää leikin asia, sen varmaan ymmärtää jokainen aikuinen ihminen!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (27 kommenttia)

Pauli Leinonen

Surkeat lait ovat seurausta surkeista lainlaatijoista. Sinivalkosilmäisiä suomalaisia on helppo jallittaa.
Tilausta olisi Suomi-snowdewnille että ihmiset saisivat todellista oikeutta sekä hyvässä että pahassa.

T Piepponen

Kytäthän ovat kevään aikana kirjoituttaneet lehtiin, että nettikirjoittelijan henkilöllisyys selviää heille milloin vain.

Jokainen niistä uutisista oli täydellistä paskapuhetta, kuten nyt moni arvasikin.

Mitään he eivät tee kyseisten asioiden eteen. Eivät mitään. Ne eivät ylipäätään tee mitään muuta kuin toissijaisia asioita. Kuten jahtaavat koruja ja hippejä pitkin suomea.

Joten sinun nyt tulee vain kestää ja opetella välinpitämättömyyttä - sekä tervettä valppautta.

Netissä on vaikka minkä verran kaikenlaisia uhkailijoita ja varsinkin yksityishenkilöön kohdistuvia täysin perättömiä syytöksiä, valheita ja solvausta. Ei mene hyvin niillä pelkureilla ketkä sitä harrastavat.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Prepaidliittymästä satunnaisella kännykällä soitettua puhelua ei voi edes teoriassa jäljittää kuin puhelun aikana tehdyllä paikantamisella. Jos samasta prepaid liittymästä on soitettu muita häirikköpuheluita toisille henkiköille, niin poliisi voi toki tehdä johtopäätöksiä kyseisiä henkilöitä yhdistävistä tekijöistä.

Siinä kaikki.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Minulla on sellainen muistikuva, että jotakin poliitikkoamme joitakin vuosia sitten uhkailtiin puhelimessa tuntemattomasta numerosta prepaidliittymästä ja silloin poliisi ainakin sai selvitettyä uhkailijan?

Paneudun asiaan enemmän kun kerkeän!

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Periaatteessa voisi olla teknisesti mahdollistaa identifioida kännykkä, johon prepaid sim-kortti on asetettu, ja saada selville kenen sim-kortti samassa kännykässä on ollut aiemmin. Mutta jos nappaa satunnaisen kännykän jostain ja laittaa siihen satunnaisen prepaid kortin, jota ei edes itse ole ollut ostamassa R-Kioskin valvontakameran edessä, niin puhelun aikainen paikannus on ainoa keino.

(Tai sitten aihetodistukset muiden häirikkösoittojen yhteydestä samasta numerosta).

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #18

Huomasin puhelimestani joka rekisteröi tarkasti kaikki soittajat yksilöiden myös puhelut joihin on vastattu ja joihin ei ole vastattu, että kyseinen soittaja on soittanut minulle useita kertoja aikaisemminkin, jopa viime vuoden puolella. Eli soittajan henkilöllisyys saadaan varmasti selville, koska hän on häiriköinyt minua pidempäänkin! Siis jos poliisi haluaa selvittää kyseisen soittajan!

Uskoisin kuitenkin ettei halua, koska myös poliisi on vainonnut minua, kuten olen kertonut aikaisemminkin!

Erkki Joonala

Ja miksiköhän palstat haluavat niin kovasti, että kaikki antavat henkilötietonsa eikä salanimiä sallita? Onkohan syynä vainoajien SUVAITSEMISEN periaate?

Minä ainakin pidän nimimerkkien käyttöä aivan hyväksyttävänä, juuri Laitisen kertoman esimerkin vuoksi.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Ihmettelen sitä, kuka Markkua vainoais.
Jos Markku kirjoittaa samoin muualla kuin täällä, ei olis kyllä syytä ruveta repimään.

Vainoajalla on kyllä peilin kans ensimäisenä tehtävä tuttavuutta.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

En oikein ymmärrä mitä varten kahdeksan vuotta käyt jollain palstalla jossa sinua uhkaillaan.
Hätäkeskus ei tietenkään voi jäljittää soittajia. Tarvitaan jotain näyttöä, että poliisi lähtee selvittämään asiaa. Onko sinulla mahdollista äänittää puheluita?

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Koska palsta liittyy ammattini harjoittamiseen ja siellä esitetään törkeitä vääriä ja valheellisia väitteitä jatkuvasti minusta! Olen siellä oikomassa näitä väitteitä, koska viranomaiset eivät useista ilmoituksistani huolimatta, ole tehneet mitään koko lähes kahdeksan vuoden aikana!

Mutta noita häirikkösoittoja olen saanut joitakin vuosia ja nyt mielestäni mennään liian pitkälle, kun lapsianikin aletaan uhkailla!

Teemu Vehkala

Viitsititkö tarkentaa, että millä nettipalstalla. Voisin kenties olla avuksi.

Minulla kun on vähän vastaavia kokemuksia itsellänikin.

Sähköpostiosoitteeni on teemuvehkala@gmail.com

Käyttäjän AnttiHanelius kuva
Antti Hanelius

Olen aika ajoin käynyt keskustelupalstalla "Suomi24 Kuvataide" ja ainakin siellä oli aiemmin tällaisia Markku Laitista solvaavia kirjoittajia. Nyt en ole siellä aikoihin käynyt, enkä tiedä nykytilannetta.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Mitä Tapani Pollari vihjailee? Aikuinen mies kai uskaltaa sanoa sanottavansa suoraankin?

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Kyllä kyllä, uskallan sanoa. :)

Periaatteessa olisit voinu tuolla jutulla jopa tienatakkin, mutta laitoit silti yleiseen jakoon, moni luultavasti sai helpoituksen erittäin edulliseen hintaan.

Kertoo sinusta enempi kuin lääkkeestä. :)

Toivottavasti ei ollu tästä siltivkyse, mistä kaikki alkoi?

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #17

Kaikki alkoi ihottumastani, johon mikään lääkäreiden määräämä voide ei auttanut ja loppu tuleekin sitten esille blogikirjoituksesta!

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

"Pitkäaikaisen vainon kohteena!"

Aivan hirveän kauheaa. Ovatko vainojasi vihreitä pikkumiehiä?

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Eivät ne vihreitä miehiä ole, ja pidän kommenttiasi hyvin asiattomana, koska kyse on lasteni uhkailuista!

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Viranomaisten vainon nyt voi unohtaa. Elämme Suomessa emmekä Itä-Saksassa. Suosittelisin nauhoittamaan puhelut ja viemään poliisille nauhoitetteet. He voisivat laittaa seurannan liittymääsi.

Vainoajat pyrkivät muuttamaan käyttäytymistäsi, mutta lainkuuliaisella kansalaisella ei ole mitään pelättävää. Uhkailun edessä ei tule taipua.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

No näitä lasten uhkailupuheluita olen saanut vasta yhden, eilen illalla. Itseäni on kyllä uhkailtu useammminkin!

Tuosta viranomaisten vainoamisesta minulla on tulossa kirja, 163 sivua A4:sia on jo valmiina ja kirjoitettavana on vielä jotakuinkin 50 sivua!

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

OK, mutta faktat kannattaa olla hyvät, sillä viranomaisilla on pakkokeinolaki puolellaan. Mm. eräs lastenlääkäri toimitettiin pakkohoitoon, kun hän uskalsi vastustaa viranomaisten toimintaa eräässä lasten huostaanottotapauksessa.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield Vastaus kommenttiin #16
Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #16

Suomi on suomi ja viranomaisten mielivaltahan pitäisi jo olla kaikkien tiedossa. Niin karmaisevia tapauksia niistä löytyy ja hienoa että ihmiset uskaltavat kertoa niistä. Eivätkä vaikene peloissaan!

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Markku hyvä. Lue Kemppisen blogi pari päivää sitten. Onko siinä tuttua?

Kemppinen on oikeustieteilijä ja Lappeenrannan yliopiston entinen professori.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

En osaa kuvitella miten blogi millään tavalla auttaisi asiassani, mutta ehkä sinä voit olla avuksi ja kertoa asiasta tarkemmin?

Toimituksen poiminnat